4 tips til hva du kan bruke Extralageret til

4 tips til hva du kan bruke Extralageret til

Lagerboder, også kjent som minilager, blir til stadighet mer populært som en praktisk løsning for lagring av eiendeler. Endringer i livet skjer oss alle, og med endringer kan behovet for ekstra lagerplass komme. Enten du er midt i en flytteprosess, trenger lagringsplass for utstyret til din forening, er lei av en stappfull garasje eller håndterer dødsbo, kan våre lagerboder være den best mulige løsningen for deg.

 

1: FLYTTEPROSESS
En av de mest anvendte bruksområdene for våre lagerboder er under og i forkant av en flytteprosess. Enten du er i overgangen mellom to boliger eller trenger midlertidig lagringsplass for å organisere og forenkle flyttingen, gir våre boder en trygg og sikker oppbevaring av dine eiendeler. (Så slipper du å være redd for at mor og far skal finne den hemmelige skuffen din, mens du lagrer tingene på loftet hos dem.)

 

2: DØDSBO
Det er ingen tvil om at det å miste en av sine nærmeste er en trist og vanskelig hendelse i seg selv. Når man i tillegg står overfor en utfordrende tid med håndtering av dødsbo, kan våre minilager være til uvurderlig hjelp. Det gir familien et sikkert sted for midlertidig lagring av arvegods og eiendeler mens arveoppgjøret pågår. (Og du kan bruke den tiden du ønsker, før du bestemmer deg om du skal ta være på din gamle tantes mange porselenskatter.)

 

3: UTSTYR FOR FORENINGER
Hos oss er det mange forskjellige foreninger og idrettslag som leier lagerbod. Kanskje din forening også kan dra nytte av ekstra lagerplass? Våre lager gir et praktisk og tilgjengelig sted å oppbevare utstyr, rekvisitter og materialer, slik at organisasjonene kan holde orden uten å overbelaste sine egne lokaler. (Trenger du for eksempel et godt gjemmested for blokkfløytene som korpset disponerer, da er Extralageret plassen for deg!)

 

4: UTSTYR FOR PRIVATPERSONER
Det er ingen hemmelighet at husene og leilighetene som bygges i dag, bygges med mindre lagringsplass. Extralageret har boder som gir deg mulighet til å forstørre boarealet med noen kvadratmeter. Er du lei av å klatre på loftet med plastikkjuletreet, stable hagemøblene innerst i garasjen, ha sommerdekkene liggende under plastikk i gårdsplassen, eller lete etter julepynten i alle skuffer og skap? Da er langtidsleie av en lagerbod til rabatterte priser løsningen for deg. (Det er god nok plass til å gjemme bort svigermors kreative julegaver også.)

 

Uansett hva ditt lagringsbehov måtte være, er våre minilager tilgjengelig for å gjøre livet ditt litt enklere. Ta kontakt for å finne den perfekte lagerløsningen for deg!

Hjem