Title Image

Om Oss

Extralageret AS er eksperter på lagringsløsninger!

Hos Extralageret får du minilager på minuttet. Velg din by og finn den lagerboden som passer for deg. Rett etter bestilling vil du motta adgangskode slik at du får tilgang til lagerboden med det samme. Du har naturligvis fri tilgang til ditt lager når som helst mellom kl 06:00 til 23:00, 365 dager i året.

 

Vårt konsept består av selvbetjente minilager hvor våre kunder får sin egen lagerbod, tilpasset det behov den enkelte kunde har. Lagerboden låser du selv med din egen hengelås som kun du har nøkkel til.

 

Extralageret kan brukes enten du har private eller arbeidsrelaterte lagerbehov. Vi hjelper med glede både private og bedrifter. Uavhengig av ditt plassbehov, vil vi alltid kunne finne en velegnet løsning som passer for deg.

Hos oss er sikkerheten i høysetet. Alle våre anlegg har avansert overvåkningsutstyr og gode adkomstrutiner. På denne måten er du som kunde sikret at dine verdier ivaretas på best måte.

 

Ønsker du mer informasjon eller trenger du hjelp vedrørende leie av minilager hos oss? Kontakte oss ved hjelp av informasjonen du finner på Kontaktsiden.

 

nssa_logo_grey1

 

Extralageret AS er medlem i NSSA som er den norske bransjeorganisasjonen for minilagerbedrifter. Medlemskap i organisasjonen gis kun til seriøse aktører som opererer innenfor bransjestandard og etiske retningslinjer.