Om Oss

Extralageret AS er eksperter på lagringsløsninger!

Extralageret AS er et privat selskap som eier, utvikler og drifter selvlagringsanlegg. Per i dag er vi representert med flere tusen kvadratmeter lagringsanlegg i Halden, Fredrikstad, Moss og Mysen, og vi arbeider etter en strategi om videre ekspansjon i landet for øvrig. Extralageret AS er et dynamisk selskap med veletablerte og solide eiere som har store visjoner for selskapets drift og ekspansjon.

Vi opplever stor suksess med vårt lagerkonsept, og etterspørselen er stadig økende.

Konseptet består av selvbetjente anlegg hvor våre kunder får sin egen lagerbod tilpasset det behov den enkelte bruker har. Du kan bruke Extralageret enten du har private eller arbeidsrelaterte lagringsbehov, vi hjelper med glede både private og bedrifter. Uavhengig av ditt plassbehov vil alltid vi kunne finne en velegnet løsning for deg. Sikkerheten er i høysetet hos oss, og alle anlegg har avansert overvåkningsutstyr og gode adkomstrutiner. På denne måten er du som kunde sikret at dine verdier ivaretas på beste måte.

Vi driver alle av våre lageranlegg selv. Dette garanterer deg et meget høyt nivå på kvalitet og service, uansett når og uavhengig hvor du lagrer hos oss. Vårt løfte til deg er å tilby deg en kvalitetsmessig god lagringsløsning gjennom vår gode kundeservice og ekspertise.

Trenger du mer informasjon, eller trenger hjelp vedrørende leie av lagerplass her hos oss, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen du finner på denne siden.

nssa_logo_grey1

 

Extralageret AS er medlem i NSSA som er den norske bransjeorganisasjonen for minilagerbedrifter. Medlemskap i organisasjonen gis kun seriøse aktører som opererer innenfor bransjestandard og etiske retningslinjer.