Title Image

Om Oss

Extralageret AS er eksperter på lagringsløsninger!

Hos Extralageret får du lager på minuttet. Velg din by og finn lagerstørrelsen som passer for deg, så vil du rett etter bestilling motta adgangskode slik at du får tilgang med det samme. Du har naturligvis fri tilgang til ditt lager når som helst åpningstiden som er fra kl 06:00 til 23:00, 365 dager i året.

 

Vårt konsept består av selvbetjente anlegg hvor våre kunder får sin egen lagerbod, tilpasset det behov den enkelte bruker har. Boden låser du selv med din egen hengelås som kun du har nøkkel til.

 

Du kan bruke Extralageret enten du har private eller arbeidsrelaterte lagringsbehov, vi hjelper med glede både private og bedrifter. Uavhengig av ditt plassbehov vil alltid vi kunne finne en velegnet løsning for deg.

Sikkerheten er i høysetet hos oss, og alle anlegg har avansert overvåkningsutstyr og gode adkomstrutiner. På denne måten er du som kunde sikret at dine verdier ivaretas på beste måte.

 

Trenger du mer informasjon, eller trenger hjelp vedrørende leie av lager hos oss, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen du finner under Kontakt i menyen.

 

nssa_logo_grey1

 

Extralageret AS er medlem i NSSA som er den norske bransjeorganisasjonen for minilagerbedrifter. Medlemskap i organisasjonen gis kun seriøse aktører som opererer innenfor bransjestandard og etiske retningslinjer.