Title Image

Halden

Lager til leie i Halden

Extralageret Halden

Extralageret Halden er beliggende i spinneribygningene i Tistedal. Her vil du finne et stort lageranlegg med minilager i mange ulike størrelser.

 

De lagerboder som vises under er ledige for utleie. Finner du ikke størrelsen du leter etter? Kontakt oss på telefon 948 00 000 eller e-post så hjelper vi deg.

NB! Er du medlem i HABO?

Skriv i så fall inn medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet på neste side (bestillingssiden etter at du har valgt bodstørrelse). Vi vil da fratrekke din HABO-rabatt manuelt etter at din bestilling er gjennomført.

Her hos Extralageret Halden kan vi tilby lagerboder i de fleste størrelser og for de fleste behov. Lagerbod, minilager eller lageranlegg; Som kunde av oss, leier du nøyaktig så stor lagerplass som du trenger.  

 

Det er ikke vanskelig å leie lager i Halden. Bestilling gjøres raskt og enkelt på hjemmesiden vår, eller ved å kontakte oss på mail eller telefon. 


Leieavtalen er svært fleksibel og gir rabatter ved langtids-leie. Vi ved Extralageret Halden gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov.