Title Image

Slik fungerer det

Hos Extralageret får du lagerbod på minuttet! Følg prosedyren nedenfor for å bestille ditt minilager – kjapt, trygt og billig! Har du spørsmål tar vi med glede imot deg på telefon 948 00 000 eller mail. Velkommen til oss!

1. Finn ditt lager og velg bod

Trykk på Velg ditt minilager øverst i menyen, og velg stedet der du trenger lagerplass. De steder hvor vi tilbyr leie av lagerbod, vises der. Etter at du har valgt sted, vil du få opp en liste over våre ledige lagerboder på det stedet du har valgt.

 

Ring oss gjerne på 948 00 000 eller kontakt oss på e-post om du er usikker på hvilken størrelse du har behov for.

lagerhotell

2. Bestill og betal på nett

Når du har valgt størrelse på lagerboden, kommer du videre til betalingssiden. Her kan du betale med Visa, Mastercard, Vipps og Paypal.

 

Minimum leietid er 3 måneder og betales ved bestilling. Dersom du ønsker å forhåndsbetale for 6 eller 12 måneder og betale på forskudd, oppnår du henholdsvis 10% og 20% rabatt. Du vil etter den første perioden motta epost-faktura fra oss, eventuelt E-faktura eller Avtalegiro.
Ved alle bestillinger påløper det et oppstartsgebyr på 100 kr.

 

Når du leier lagerplass hos oss, gir vi deg muligheten til å sikre eiendelene dine med våre forsikringspakker. Du kan kjøpe forsikring som dekker verdier opptil 300.000 kroner.

3. Ta i bruk ditt lager

Straks bestilling og betaling er gjennomført vil du motta en e-post med adgangskode. Du har fått lager på minuttet! Ta med din egen hengelås som du benytter til å låse din private lagerbod. På denne måten er det kun du som har tilgang til dine eiendeler.

 

Vi har praktiske transporttraller og fin plass for av- og pålossing i alle våre minilager. Du har fri tilgang til lageret fra kl 06:00 til 23:00, 365 dager i året.

4. Når du vil si opp

Du kan enkelt si opp ditt minilager hos oss. Etter at den første leieperioden er over, kan du si opp lageret med 1 måneds oppsigelsestid.

 

Send oss en e-post når du ikke lenger har behov for ekstra lagerplass og ønsker å si opp lageret. Gi også beskjed i e-posten om hvilken dato din lagerbod vil være fristilt.