Title Image

Halden

Lager til leie i Halden

Extralageret – Ditt minilager i Halden

Extralageret Halden ligger i spinneribygningene i Tistedal. Her vil du finne et stort lageranlegg med lagerboder i mange ulike størrelser.

 

De lagerbodene som vises under, er ledige for utleie. Finner du ikke størrelsen du leter etter? Kontakt oss på telefon 948 00 000 eller e-post så hjelper vi deg.

Størrelse

6 m2(18 m3)

Dimensjoner (BxHxD): 2.4 x 3 x 2.5 m

Forsikring

Les våre forsikringsvilkår.

Totalpris

Lagerbod pris pr. mnd. (før forsikring/rabatt) 1105,-

Ved første betaling påløper et oppstartsgebyr på 100 ,-

Leie informasjon

Leie fra dato (maks 1 mnd forhåndsbestilling):

Eventuell ordrekommentar:Jeg har lest og godkjent leiekontrakten & forsikringsvilkårene

Klikk her for å åpne leiekontrakten.

Klikk her for å åpne forsikringsvilkårene.

Trenger ikke forsikring?

NB! Er du medlem i HABO?

Da kan du skrive inn medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet på neste side (bestillingssiden etter at du har valgt bodstørrelse). Vi vil fratrekke din HABO-rabatt manuelt etter at din bestilling er gjennomført.

Her hos Extralageret Halden kan vi tilby lagerboder i de fleste størrelser og for de fleste behov. Lagerbod, minilager eller lageranlegg; Som kunde hos oss, leier du nøyaktig så stor lagerplass som du trenger.  

Det er ikke vanskelig å leie lager hos oss i Halden. Bestilling gjøres raskt og enkelt på hjemmesiden vår, eller du kan kontakte oss på mail eller telefon 948 00 000. 


Leieavtalen vår er svært fleksibel, og gir rabatter ved langtids-leie. Vi hos Extralageret Halden gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov.